Hva skjer fremover?

Noen lurer sikkert på hva styret har holdt på med i det siste og hva som skjer i nærmeste framtid.

Fasadeoppussing
Her hadde vi befaring med ekstern konsulent i mars som skulle utarbeide kravspesifikasjoner og vurdering av tilbud. Imidlertid var han som sunket i jorden etterpå, så etter en stund måtte vi rett og slett se oss om etter en ny konsulent. Han kom på befaring på forrige fredag. Det viste seg at han ikke hadde noe greie på legging av epoxy på balkongene selv om det ble presisert som et nødvendig krav i forutgående mailutveksling. Vi jobber aktiv med å få inn en erstatter og vi har fått noen referanser av forretningsfører i den forbindelse.

Lading av elbiler i garasjen
Vi har hatt konsulent fra El-bilforeningen på befaring her. Nå venter vi på oppdaterte tilbud fra selskaper som kan gjøre jobben og som allerede har vært på befaring.

Grøntområdene.
Vi hadde forrige mandag befaring med gartner om konkret utforming av grøntområdet. Det er snakk om området på venstre side av gangveien mellom blokkene og området inntil sportsbodene. De to mindre områdene ved renseriet og utenfor nr. 15 vil OBOS selv ta seg av.

Oppgradering av senter
OBOS inviterte styret på et møte hvor vi ble presentert for deres ønske om å legge membran over garasjetaket. Dette innebærer store kostnader for sameiet, og styret må derfor finne ut mer om byggtekniske krav og det juridiske rundt dette.

Gjesteparkeringsplasser
Vi mangler 4 gjesteparkeringsplasser. Vi jobber med å skaffe erstatningsplasser for disse, men OBOS henviser til gammel avtale med parkeringsselskapet. Styret ser på hvilke muligheter som foreligger.

Det er selvsagt også diverse andre småting, men disse som er nevnt er de viktigste og mest tidkrevende.